Skip to content

meer over zionline

passie voor design & development .

meer over zionline

passie voor design & development .

mijn verhaal

Mijn naam is Zion Linger en ik ben de oprichter van Zionline. In het voorjaar van 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht met een bachelor in Digitale Media & Communicatie.

Digitale oplossingen voor elk vraagstuk
Al tijdens mijn studie ontwikkelde ik met groot plezier websites en webshops voor ondernemers zoals u. Ik kwam erachter dat het mijn passie en mijn kracht is om binnen programma’s als WordPress, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Dreamweaver en Illustrator digitale oplossingen te vinden voor elk (technisch) vraagstuk.

Van wens naar website
Het viel me al snel op dat het veel tijd kost om van wens tot website te komen. Bij de eerste websites die ik maakte is er heel wat heen en weer geappt over ontbrekende foto’s, teksten en (kleur)instellingen. Natuurlijk is het belangrijk dat dit allemaal goed wordt afgestemd. En een site die ik voor iemand maak gaat pas live als die helemaal naar wens is. Maar ik dacht wel elke keer: dit proces moet toch makkelijker en efficiënter kunnen?

Efficiënte werkwijze en betaalbaar
Zo kwam ik op het idee voor de gestructureerde werkwijze van Zionline, waarbij ik u via een formulier stap voor stap help om alles aan te leveren wat nodig is, voordat ik aan de slag ga. De vragen in het formulier helpen mij om een passend design te maken, zodat uw website past bij uw huisstijl en wensen.

Het contact verloopt afhankelijk van de pakket keuze via whatsapp en/of mail. Zo kan ik in korte tijd een mooie website of webshop voor u maken. Verder ben ik als freelancer ook geen hoge kosten kwijt aan kantoorhuur. Dat is de reden dat de pakketten betaalbaar blijven, ook voor de startende ondernemer.

Wilt u ook in korte tijd een mooie, betaalbare website?

5 goede redenen om uw website te laten maken door Zionline

" wat zeggen klanten over zionline de service het eindproduct ?"

Hoe kan het dat je zo snel een maatwerk website of webshop krijgt die ook nog betaalbaar is?

Zionline is transparant over de prijs, designs, onderhoudsinstructies en levertijd. U kunt kiezen uit 4 pakketten, met vaste prijzen vanaf 559 euro. Er is een pakket voor elke fase en behoefte van een onderneming. De relatief lage prijzen zijn mogelijk doordat Zionline geen duur kantoor huurt en vanwege de gestructureerde, efficiënte werkwijze.

In 6 stappen van wens naar website

kies uit 4 pakketten

Wat heeft u nodig? In welke fase zit uw onderneming? Kies het pakket dat bij uw wensen en budget past. Alle pakketten zijn uit te breiden met extra opties.

Vul het formulier in

Verzamel beeld en tekst om meteen toe te voegen. De vragen in het formulier helpen u om uw wensen gemakkelijk en duidelijk door te geven.

beoordeel ontwerp

U ontvangt per mail een interactief webdesign (t.w.v. €65,-) voor uw site. Dit is een pdf waarin u kunt klikken en de site ervaart als gebruiker.

is er een go?

Is het ontwerp helemaal naar wens en zegt u ‘Ja, top, go’? Dan ga ik bouwen. U ontvangt nu een factuur voor de helft van het resterende totaalbedrag.

web development

Nu gaat het echt gebeuren. In een paar dagen tijd maak ik uw hele website. En u kunt live! Hierna betaalt u het laatste deel van het totaalbedrag.

web care

Belangrijk voor een goed werkende site. Heeft u Webcare+ in uw pakket? Dan kunt u ook gebruikmaken van whatsapp en video support.

233
projects
420
cups of coffee
134
clients
wilt u de samenwerking aangaan?

kijk welk pakket bij u past